Crazy Cat Lady Voetje Hout

6,95 incl. BTW

Dit unieke houten Crazy Cat Lady Voetje kan je op jouw kast neerzetten en laat zien dat jij die echte katten fan bent

Categorie:

Beschrijving

Dit unieke houten Crazy Cat Lady Voetje kan je op jouw kast neerzetten en laat zien dat jij die echte katten fan bent. Het is met de lasermachine gegraveerd en gesneden met grootte perfectie. Hout geeft sfeer.

Het Crazy Cat Lady Voetje Hout is een schattige en grappige decoratie voor alle kattenliefhebbers. Het is gemaakt van hoogwaardig hout en heeft een stevige constructie die lang meegaat. Het voetje heeft de vorm van een hond en is voorzien van de tekst “Crazy Cat Lady” in een speels lettertype. Het is een perfecte decoratie voor op een bureau, plank of tafel.

De tekst “Crazy Cat Lady” is een leuke en grappige verwijzing naar de liefde die kattenliefhebbers hebben voor hun huisdieren. Het voetje is daarom een ideaal cadeau voor een vriendin, familielid of collega die gek is op katten.

Het is niet alleen leuk om naar te kijken, het is ook praktisch. Het kan worden gebruikt om kleine voorwerpen, zoals sleutels, munten of sieraden, op te bergen. Het voetje is compact en neemt niet veel ruimte in beslag, waardoor het perfect is voor kleinere oppervlakken.

Het voetje is ook een geweldige manier om een persoonlijk tintje te geven aan je kantoor of werkruimte. Het voegt een vleugje humor en persoonlijkheid toe aan je werkplek en maakt het een beetje gezelliger.

Het is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Het kan eenvoudig worden afgeveegd met een vochtige doek om stof en vuil te verwijderen.

15 cm x 15 cm